Pomi fructiferi

Pomi fructiferi de vanzare din pepinieră
Producător autorizat, vă putem oferi o gama foarte larga de pomi fructiferi. Avem spre vânzare soiuri calitative, adaptate condițiilor pedoclimatice din România. Dacă sunteți incepator in creșterea pomilor fructiferi, alegerea lor ar putea fi puțin copleșitorare. Avem o listă a soiurile noastre recomandate, cu observații, care sperăm că va vor ajuta să alegeți cei mai productivi pomi fructiferi pentru livada sau grădina proprie.


Par

Avem o selecție atentă de peri, adaptați pentru climatul din România, și sunt cultivați pe portaltoi viguroși. Pomii noștri de par sunt, alegerea perfectă pentru o grădină sau livadă prosperă.


Mar

Varietate mare de soiuri pentru a se potrivi in toate situațiile dorite. Merele pot fi culese și apoi consumate din august până bine în anul următor. Marul este un pom fructifer ce rezistă bine la frig.


Gutui

Gutui sunt merele de aur din mitologie si merită un loc în orice gradină sau livadă. Cu un minim de grijă, pot fi cultivați cu succes lângă pomi precum peri sau meri, fiind o alegere satisfăcătoare.


Cais

Puternic aromat și delicios, caisul are nevoie de o zona mai ferita de vant sau frig pentru o rodire bogata. Piersicul, nectarinul și caisul sunt soiuri de pomi fructiferi auto-fertile.


Cires

Cireșii disponibil la vanzare, sunt cultivati pe un portaltoi puternic, pentru a putea fi plantați in toate regiunile tarii. Plantarea pomilor fructiferi se face pe o zonă însorită.


Prun

Prunele sunt gata între sfârșitul lui iulie și septembrie. Deși Bistrița sau Renglod sunt cele mai populare, există multe alte soiuri excelente. Aruncați o privire la selecția noastră de pomi fructiferi.


Visin

Pomii de visin sunt de obicei mai mici în dimensiuni decât verii lor dulci, ciresii. Sunt opțiuni excelente pentru un spațiu mic de cultivare, o veste bună pentru cei cu grădini mici!


Piersic

Oferim diferți pomi fructiferi de pierisc, cu pulpa albă sau galbenă, una mai gustoasă decat alta. In funcție de soi, recolta poate dura din iunie până în septembrie. Pomii sunt alesi, altoiți si adaptați pt Romania.


Coacaz

Coacăzul este un arbust viguros și stufos, înalt de aproximativ 1,50 m, cu frunze aromatice. Fructificarea este stabilită pe lemnul de 2 ani și este rarificată pe ramuri de 4 ani și mai mult. Fructele, denumite coacăze, sunt adunate în grupuri,