Pomi fructiferi
Cires Lapins


 adaugat

Livrare prin curier in Romania

  • 25-50 lei pemtru max 50 de pomi / butasi
  • 50-75 lei pentru 50-100 de pomi / butasi
*cost transport in functie de cantitate, greutate si volum.

Descriere Pomi fructiferi Cires Lapins


Soi autofertil cu fructe mari, Pielita de culare rosiu închis până la purpuriu, cu pulpa roșu deschis. Fructul este unul dintre cele mai mari și mai grase intre cireșele dulci.
Cireșul Lapins este o varietate de cireș dezvoltată pentru a oferi culegătorilor și consumatorilor fructe dulci și gustoase. Această varietate a fost selectată și crescută pentru a obține calități superioare în ceea ce privește gustul și dimensiunea fructelor.

Caracteristici pom

Cireșul Lapins este un arbore de dimensiuni medii până mari, cu o coroană bine dezvoltată.Forma pomului de cireș Lapins este obișnuită, cu o coroană bine dezvoltată. Arborii pot crește în mod natural într-o formă ușor sferică sau se pot tunde și modela pentru a se potrivi nevoilor de îngrijire și spațiu.

Caracteristici fruct

Fructele cireșului Lapins sunt de dimensiuni medii și au o formă rotundă sau ușor aplatizată. Ele sunt de obicei de culoare roșie sau neagră, în funcție de gradul de coacere.
Cireșele Lapins sunt apreciate pentru gustul lor dulce și aromatic. Ele au o carne suculentă și o textură netedă, făcându-le ideale pentru consumul direct sau pentru utilizare în deserturi.

Perioada de coacere

A doua jumatate a lunii iulie.

Portaltoi

Mahaleb, visinul turcesc - portaltoi pentru solurile nisipoase, calcaroase, uscate. Acest portaltoi aduce precocitate, productivitate si rezistenta la ger.

Perioada de plantare

Toamna tarziu - primavara, in perioada de repaus vegetativ.

Puieti direct din pepiniera

Pomii au varsta de doi ani cu radacinile formate, inaltime 1,20-2,50 m, adaptati condiţiilor pedoclimatice din Romania.

Produse comandate frecvent de pe pomicultura.net

20 lei / bucata

15 lei / bucata

15 lei / bucata

15 lei / bucata