Pomi fructiferi
Par Williams rosu


15 lei / bucata


Ne pare rau, indisponibil. Stoc epuizat.

 adaugat

Livrare prin curier in Romania

  • 25-50 lei pemtru max 50 de pomi / butasi
  • 50-75 lei pentru 50-100 de pomi / butasi
*cost transport in functie de cantitate, greutate si volum.

Descriere Pomi fructiferi Par Williams rosu


Pomul de par Williams Roșu, cunoscut și sub numele de "Williams Red" sau "Bartlett Roșu," este un soi popular de par, apreciat pentru fructele sale gustoase și pentru calitățile sale în grădinărit
Aceste pere sunt la fel de dulci precum soiul original de Williams, doar ca sunt colorate in rosu. Pomul este de vigoare medie pentru un par si incepe sa rodeasca relativ repede dupa plantare, in medie doi ani.

Caracteristici fruct

Dimensiuni: Fructele parului Williams Roșu sunt de dimensiuni medii până mari, având o formă rotundă sau ușor alungită. Coaja fructelor este de culoare verde-galbenă cu pete și nuanțe de roșu, cu o suprafață netedă.
Pulpa este de culoare albă sau ușor gălbuie, cu o textură suculentă și fină. Pulpa este suculentă și dulce, cu un gust delicat și parfumat.
Fructele parului Williams Roșu au un gust dulce și aromat, ceea ce le face ideale pentru consumul proaspăt sau pentru diverse preparate culinare.
Aceste fructe sunt potrivite pentru consumul direct ca gustare sau pentru preparate culinare precum compoturi, tarte, prăjituri sau salate de fructe. Ele pot fi, de asemenea, utilizate pentru producerea de sucuri naturale sau pentru a adăuga gust și nutriție deserturilor și produselor de patiserie.

Perioada de coacere

Perioada de recoltare pentru parul Williams Roșu poate varia în funcție de climă și de condițiile locale, dar de obicei se întâmplă în perioada de vară, în luna august sau la începutul lunii septembrie.

Portaltoi

Par Franc - inradacinare buna, imprima vigoare mare. Este un portaltoi cu buna rezistenta la boli si daunatori.

Perioada de plantare

Toamna tarziu - primavara, in perioada de repaus vegetativ.

Puieti direct din pepiniera

Pomii au varsta de doi ani cu radacinile formate, inaltime 1,20-2,50 m, adaptati condiţiilor pedoclimatice din Romania.

Produse comandate frecvent de pe pomicultura.net

15 lei / bucata

15 lei / bucata

15 lei / bucata

15 lei / bucata