Pomi fructiferi
Piersic Redhaven


 adaugat

Livrare prin curier in Romania

  • 25-50 lei pemtru max 50 de pomi / butasi
  • 50-75 lei pentru 50-100 de pomi / butasi
*cost transport in functie de cantitate, greutate si volum.

Descriere Pomi fructiferi Piersic Redhaven


Un soi autofertile de piersic, originar din SUA de talie medie, adaptabil majoritatii solurilor. Piersicul Redhaven este relativ ușor de crescut și se adaptează bine la o varietate de zone climatice. Este cunoscut pentru rezistența sa la boli și daunători, ceea ce îl face o alegere potrivită pentru grădinarii amatori.

Caracteristici pom

Pomul de piersic "Redhaven" este de dimensiuni medii, ajungând la înălțimea de aproximativ 3-4 metri atunci când este complet matur. Acesta are o coroană densă și bogată, care poate avea o formă ușor piramidală sau rotunjită.
Pomul de piersic "Redhaven" produce flori de culoare roz până la roz deschis înainte de a da fructe. Aceste flori sunt adesea apreciate pentru aspectul lor decorativ și pentru parfumul lor plăcut.
Fructificare: Soiul "Redhaven" este cunoscut pentru faptul că produce recolte bogate de piersici. Fructele sunt de dimensiuni medii până mari și cresc în grupuri pe ramurile pomului.

Caracteristici fruct

Fructul are o pulpa delicioasa, suculenta, parfumata de culoare galbena. Pielita este catifelata de culoare rosie spre oranj.
Gust: Pulpa piersicii Redhaven este suculentă, dulce și aromată. Aceasta este una dintre caracteristicile care fac ca acest soi să fie atât de popular în rândul iubitorilor de piersici.

Perioada de coacere

Se recolteaza in Iulie - August

Portaltoi

Piersic

Perioada de plantare

Toamna tarziu - primavara, in perioada de repaus vegetativ.

Puieti direct din pepiniera

Pomii au varsta de doi ani cu radacinile formate, inaltime 1,20-2,50 m, adaptati condiţiilor pedoclimatice din Romania.

Produse comandate frecvent de pe pomicultura.net

15 lei / bucata

15 lei / bucata

15 lei / bucata

15 lei / bucata